Treningsleir & Turneringer

Planlegger dere et treningsopphold i Spania? Barcelonaekspertene kan hjelpe til med å arrangere treningsleir i hele Spania for blant annet fotballag, tennisklubber, svømmeklubber, håndballklubber, sandvolleyball og golf. Her kan dere legge grunnlaget for sesongen med strøkne treningsfasiliteter av internasjonal standard. Vi skreddersyr pakker tilpasset deres behov. Dersom dere planlegger å legge treningsleiren til Spania, anbefaler vi idrettsklubber å være tidlig ute med forberedelsene, spesielt med tanke på reservasjon av hotell, samt leie av baner og idrettshaller. Det samme gjelder påmelding i forbindelse med turneringer. Costa Brava kysten Calella, Lloret de Mar og Santa Susana er alle steder med infrastruktur for treningsleirer året rundt, spesielt med tanke på håndball, fotball og svømming. Turneringer Granollers Cup (Håndball) er en stor internasjonal turnering som finner sted like utenfor Barcelona i juni/juli måned hvert år.

 

 

Håndball
Barcelonaekspertenes Hege Bolstad har selv spillt håndball på toppnivå i Spania i flere år og har lang erfaring fra ulike sportslige miljøer. I 2013 spilte Hege Bolstad på det norske jentelandslaget i beach håndball, og var med på å vinne bronsje i både EM i Danmark og VM i Colombia. 

 

 

Fotball
Vi kan tilby utmerkede treningsfasiliteter på et helt nytt fotballanlegg som blant annet kan skilte med 2 kunstgressbaner og
4 naturgressbaner.
I gåavstand fra anlegget finnes det en 5 stjerners campingplass med flotte overnattingsmuligheter, samt mulighet for helpensjon. Campingplassen ligger like ved stranden og tilbyr i tillegg tennisbane og et fint bassengområde.

 

Golf 
PGA Catalunya har igjen lyktes i å bli kåret til en av top 100 golfbaner i Europa. Dette er et eksklusivt og velrenommert golf resort  med golfbaner i verdensklase.  PGA Catalunya ligger i naturskjønne omgivelser på den Katalanske landsbygda ca, ca 1 times kjøring fra Barcelona. Oppholdet kan kombineres med ulike utflukter som for eksempel besøk i en middelalderlandsby, Dali museet, det hellig fjellet Montserrat , eller en lokal vingård. Spaniaekspertene bistår med reservasjon av opphold på PGA Catalunya, transport til og fra flyplass, samt utflukter og aktiviteter utenfor golf resortet.  Det er også mulig å kombinere oppholdet med noen dager i Barcelona (Minimum 6 personer).  « Tilbake til toppen