Adrenalin og team building

Regatta

Bli med på en annerledes båttur. Dersom du er glad i å konkurrere har du nå muligheten til å vœre med på et av våre spennende regatta race. Det spiller ingen rolle om du ikke har noen erfaring med regatta racing fra før. Du vil lære alle de grunnleggende ferdighetene ved å jobbe som del av et team ombord i båten.

En av våre samarbeidspartnere i Barcelona har utviklet et program som tar sikte på å lære gruppen det mest grunnleggende om seiling og deltagelse i regattaer. Enten dere er en gruppe på 30 eller 300, vil dere nyte en uforglemmelig dag på vannet utenfor Barcelona.

I en detaljert ”hands on” innføring, vil lagene lære de grunnleggende elementene som er avgjørende for å ”bygge” et vellykket team: manøvrer, styring, taktikk, strategi, posisjonering, strøm, tidevann og flagg.

Hver regatta er skreddersydd til å passe alle grupper og de grunnleggende prinsippene er som regel følgende:

  • Forbedre teamkommunikasjon
  • Arbeide som en del av et team
  • Utnytte potensialet av teammedlemmene
  • Motivasjon for å oppnå målene
  • Opprette en følelse av stolthet ved å jobbe i et vellykket team. Beslutninger, tidsstyring, tilpasning til nye situasjoner

*Man bør sette av minst en halv dag for å virkelig få det beste ut av denne aktiviteten.


Quadbiking Barcelona

Quadbiking er en fin og annerledes måte å oppdage den katalanske landsbygda på.  På en 250cc  quadbike tar vi dere med på en morsom tur hvor dere får kastet dere ut i ulendt terreng i et storslått naturreservat nær Barcelona. Her får du nyte 50 kilometer med vill katalanske natur.

Det eneste dere trenger foruten om gode kjøreegenskaper er lange bukser og godt fottøy. Vi tar oss av alt annet samt utdeling av sikkerhetsutstyr. Forhåndskunnskap er ikke nødvendig da dere vil du bli gitt gode instruksjoner før dere starter.


Tandemhopp

Nord i Katalonia nær Barcelona, finner man det perfekte stedet for tandem fallskjermhopp. Her får dere oppleve en av våre mest ekstreme aktiviteter. Å hoppe ut fra et fly i 12.000 fot er kanskje ikke alles idé om underholdning, men lignende adrenalin kick er vanskelig å oppnå.

Under et tandem fallskjermhopp er hver person festet til en fullt kvalifisert instruktør som er med og kontrollere hele nedstigningen. Dere vil på forhånd få en obligatorisk innføring av sikkerhetsprosedyrer. Dere blir transportert til og fra stedet hvor tandemhoppet tar plass og en ”coach” er med i flyet for de som skulle få kalde føtter før selve hoppet.


Kitesurfing 

Kitesurfing er en av de mest spennende og raskest voksende vannsportene. Selv om kitesurfing er betraktet som en ekstrem sport, er dette en enkel sport å lære og den praktiseres nå over hele verden.

Kitesurfing er en kombinasjon av wakeboarding, windsurfing og paragliding. Denne aktiviteten blir en ren introduksjon til sporten, slik at dere selv kan oppdage hvor gøy dette egentlig er.

Våre kvalifiserte instruktører viser dere de grunnleggende ferdighetene som er nødvendige før dere drar ut på grunt vann for å teste selve utstyret. Dette er en veldig morsom aktivitet hvor de fleste kan delta.


Tapaskurs

Hva er TAPAS? Ofte blir tapas servert som små smaksopplevelser på en liten tallerken. For hvert glass som drikkes, en tapa å spise. Det finnes mange myter om tapaens opprinnelse. I utgangspunktet brukes begrepet ”tapas” om mat som nytes mellom måltidene slik at kroppen holder ut til lunsj eller middag.

På dette kurset lager vi tradisjonell tapas, og dere vil få et innblikk i historien bak rettene og triks for å lage den steg for steg. Vi bruker ferske råvarer og profesjonell kokk som vil guide dere gjennom matlagingen.

Her er det ingenting som er halvferdig, så alt må lages fra bunnen av. Vi lover en interessant og smakfull reise gjennom en spennende matkultur!

Kurset inkluderer: velkomstaperitiff, privat lokale, kokk, råvarer, oppskrifter, produkter for tilberedning av rettene, sangria/ vin og vann.

Tilberedning av tre varme tapas, fire kalde og 1 dessert!


Paellakurs

Ta med gruppen og oppdag Spania ved å lære å lage nasjonalretten Paella! En morsom aktivitet hvor hele gruppen må samarbeide for å få til et perfekt resultat.
Meld dere på dette kurset og lær av en lokal kokk hvordan en tradisjonell valensiansk paella skal lages og historien bak retten. Og det beste av alt; nyte den til slutt.
Kurset blir holdt på engelsk og det har en varighet på ca 3 timer.

Prisen inkluderer: privat lokale, kokk, råvarer, oppskrift, produkter for tilberedning av rettene, meny, sangria og vann.


Flamencokurs

Dette flamencokurset passer for alle grupper og årstrinn. Flamencodansen er en blanding av arabiske bevegelser samt spanske folkedanstradisjoner.

Kurset blir tilpasset gruppens behov og smak, og passer for de som ønsker en smakebit av flamencokulturen og som bare vil ha en morsom dansetime sammen med vennegjengen eller kollegaer, men også for grupper som har danset noe før.

Uansett vil dere oppleve en forrykende dansetime med spansk musikk, sang og temperament! Og helt sikkert mye latter…


Rebusløp i Barcelona sentrum!

Dette er en annerledes og morsom måte å oppdage Barcelona på!

Gruppen deles inn i ulike lag før rebusløpet starter. Hvert lag får utdelt en farge som kjennetegner de ulike lagene. Det vil bli gitt en kort briefing om rebusløpet på deres hotell før vi starter.

«Den fantastiske reisen» er en herlig aktivitet som kombinerer fotografiske mål med ulike temaprøver hvor man må bruke de forskjellige transportmidlene til hjelp; buss, metro, sykkel, eller eventuelt bare gå de korte avstandene gjør at rebusløpet blir ekstra spennende og morsomt.

Deltagerne beveger seg gatelangs i det ikoniske Barcelona, fra de romerske gravene, til ulike kjente bygninger og steder preget av kunsten til f.eks Gaudí. En instruktør/guide vil følge hvert lag og motivere dem til å gjennomføre de ulike oppdragene.

Dette er en aktivitet hvor man oppdager de ulike mysteriene som skjuler seg i den kulturelle og lokale historien. Hvert lag må oppfylle hvert «oppdrag» for å komme frem til løsningen av den store gåten gjemt i Barcelona! 

Varighet: Halv dag.


Bygg et menneskelig tårn!
Castellers – En katalansk tradisjon

I Katalonia er det tradisjon på å konkurrere om å danne menneskelige tårn. Her trengs det godt samarbeid, konkurranseinnstinkt og høy ytelse som et team!

Bortsett fra de personer som klatrer for å danne de øvre delene av tårnet, er det nødvendig å ha en god base av folk nederst for å danne Pinya, slik at vekten opprettholdes.

Gruppen som danner Pinya (oftest menn) fungere også som et «sikkerhetsnett» dersom søylekonstruksjonen kollapser, ved å dempe fallet av folk fra de øvre nivåene. Hvert tårns navn er baseret på to numre: Det første beskriver antallet mennesker på hvert nivå, mens det andre nummeret er antall nivåer i høyden.

Innledning
Kurset begynner med en breefing og informasjon om selve aktiviteten og dens målsetting og ender med en debreefing slik at deltakerne kan dele dagens erfaringer.

Selve treningen
Vi trener mot et mål om å utvikle ferdigheter, vinnerinstinkt og verdier som er avgjørende for å fungere godt som et team!

Målet nådd!
Etter ca 2 timer med trening vil vi se restultatet; hva slags tårn klarer dere å bygge? Dere er ihvertfall i stand til å gjøre noe dere ikke trodde var mulig! Bedre teambuilding enn dette er vanskelig å finne.

« Tilbake til toppen