Aktiviteter

hospital Sant Pau_Sagrada Familia_

 

TURER MED GUIDE I BARCELONA

Guiding i Barcelona

Opplev gamlebyen i Barcelona til fots, eller hva med å se byen fra sykkelsetet? Barcelonaekspertene tilbyr blant annet guidet gåtur, guiding på sykkel, vespa eller egen buss.

Til våre grupper kan vi tilby skandinaviske guider i Barcelona hele året. Fordelen med å gå med en offisiell guide er at man slipper de lange køene ved museene og Sagrada Familia.

 

GASTRONOMI

Gastronomi
Barcelona forbindes ofte med god mat og drikke og restauranttilbudet er enormt. Fortell oss hvilke type mat og restaurant dere ønsker og vi kommer med anbefalinger for alle smaker og lommebøker. Å spise på en av de tradisjonsrike og livlige restaurantene som ligger litt utenfor turistområdene er en herlig opplevelse.

For katalanerne er mat det samme som sosiale samlinger med familie eller venner, og det tar ofte mange timer å spise både lunsj og middag. Måltidene er gjerne senere enn det vi er vant med, og spesielt middagen inntas sent på kvelden, ofte mellom kl 21:00 og 23:00.

Spansk mat deles inn i regioner og hvert område har sine spesialiteter, og man har gjerne hver sin “nasjonalrett”. Den velkjente Paellaen kommer f.eks fra Valencia. Typisk i Katalonia er Calçots, escudella i carn d’olla, cordero o conejo a la brasa con alioli, pan con tomate (pa amb tomàquet), caracoles a la llauna, osv. Men det er én ting alle spanske regioner har felles: god kvalitet og store porsjoner. Men husk at når du bestiller en kjøttrett, så får du kjøtt. Vil du ha poteter, grønnsaker og saus ved siden av, må du ofte bestille dette i tillegg.

 

VIN & CAVA

Vinsmaking av spanske viner og cava
Kombiner faglig opplegg med omvisning på en lokal vingård, vinsmaking og herlige måltider basert på lokale råvarer.

Har dere liten tid og foretrekker vinsmaking i Barcelona kan vi tilby et besøk på en autentisk katalansk vinbar, som ligger helt utenfor turistløypa. Her vil dere få anledning til å smake nydelig vin, deilige oster, skinker og andre kreative tapasretter. Ved å dra hit vil dere nyte god vin i selskap av en engasjert vinkjenner. Det er også mulighet for å legge inn en guidet gåtur før dere ankommer vinbaren.

 

TEAM BUILDING

Bygg et menneskelig tårn! Castellers – En katalansk tradisjon
I Katalonia er det tradisjon på å konkurrere om å danne menneskelige tårn. Her trengs det godt samarbeid, konkurranseinnstinkt og høy ytelse som et team!

 

Rebusløp i Barcelona sentrum!
Dette er en annerledes og morsom måte å oppdage Barcelona på!
Gruppen deles inn i ulike lag før rebusløpet starter. Hvert lag får utdelt en farge som kjennetegner de ulike lagene. Det vil bli gitt en kort briefing om rebusløpet på deres hotell før vi starter.

 

Paellakurs
Ta med gruppen og oppdag Spania ved å lære å lage nasjonalretten Paella! En morsom aktivitet hvor hele gruppen må samarbeide for å få til et perfekt resultat.

 

Regatta
Bli med på en annerledes båttur. Dersom du er glad i å konkurrere har du nå muligheten til å vœre med på et av våre spennende regatta race. Det spiller ingen rolle om du ikke har noen erfaring med regatta racing fra før. Du vil lære alle de grunnleggende ferdighetene ved å jobbe som del av et team ombord i båten.

 

ADRENALIN

Quadbiking Barcelona
Quadbiking er en fin og annerledes måte å oppdage den katalanske landsbygda på. På en 250cc quadbike tar vi dere med på en morsom tur hvor dere får kastet dere ut i ulendt terreng i et storslått naturreservat nær Barcelona. Her får du nyte 50 kilometer med vill katalanske natur.

 

Tandemhopp
Nord i Katalonia nær Barcelona, finner man det perfekte stedet for tandem fallskjermhopp. Her får dere oppleve en av våre mest ekstreme aktiviteter. Å hoppe ut fra et fly i 12.000 fot er kanskje ikke alles idé om underholdning, men lignende adrenalin kick er vanskelig å oppnå.

 

Kitesurfing
Kitesurfing er en av de mest spennende og raskest voksende vannsportene. Selv om kitesurfing er betraktet som en ekstrem sport, er dette en enkel sport å lære og den praktiseres nå over hele verden.

Leave a comment