Gruppetur

 

Fotballtur til Barcelona

FC Barcelona er et av verdens aller beste fotballag, og hjemmestadion Camp Nou er den størse i Europa. Den kan huse over 96.000 tilskuere.

Er du i Barcelona er det nesten et must å gå på en hjemmekamp og se Messi, Iniesta og Xavi spille. Selv om du ikke er en stor fotballentusiast så lover vi at det er en helt spesiell stemning å se en fotballkamp på Camp Nou sammen med nesten 100 000 fotballgale mennsker.

Å kjøpe billetter på stadion i timene før kampstart, i ofte kaotiske tilstander, er ikke å anbefale. Det er lange køer og et hav av folk. Barcelonaekspertene har gode kontakter og skaffer deg billetter for din gruppe god til i forveien.

Camp Nou ligger i Les Corts-området og er ca. 8 t-banestopp fra sentrum. Er dere en gruppe ordner vi med transport til og fra kampen i minibuss, så slipper dere å stå i kø på t-banen, eller vente på å finne en ledig taxi. Vi kan også arrangere en fotballpakke som inkluderer et sentralt og hyggelig hotell, transport, fotballbilletter, forhåndsbestilte restaruranter, ølsmaking, tur til vingård, etc. Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel. Força Barça!

Guttetur

Mange av de som kommer på guttetur til Barcelona vil få med seg en fotballkamp på Camp Nou. Det er en opplevelse i seg selv. Kombiner også en weekendtur med gutta med f.eks ølsmaking! Vi tar dere med på et sted som har egen butikk hvor det finnes et bredt og omfattende utvalg av øl så vel som råd fra en profesjonell, engasjert og entusiastisk ølkjenner. Her har dere muligheten til å smake på forskjellige typer øl og lære om hvordan de er brygget. Vi kan arrangere en halvdags båttur med deilig lunsj servert ombord, eller hva med en sightseeing over Barcelona-by i helikopter? Vi reserverer på de beste restaurantene for dere, enten dere vil på en deilig biffrestaurant med grillmat, fiskerestaurant eller paella ved stranden, eller kanskje en tapasrunde i gamlebyen. Er dere interesserte i å spille golf mens dere er her, finnes det mange gode golfbaner bare en 45 minutters kjøretur ut av byen.

Når kvelden og natta kommer så må selvsagt gjengen ut for å teste utelivet, og i Barcelona finnes det et hav av barer og nattklubber. Vi kan tipse dere om de beste stedene.

Jentetur

En jentetur til Barcelona er en utrolig hyggelig opplevelse å få med seg. Fantastisk god mat og vin gjør oppholdet helt spesiell, og hvis du kombinerer det med et stilig og sentralt hotell, en dag på SPA med enten hudpleie, fotpleie eller aromaterapi, shopping og kanskje et gin tonic-kurs, så er dere garantert en perfekt jentetur! Fortell oss hva dere kunne tenke dere og vi skreddersyr turen. Barcelona er virkelig byen for shopping av alle slag og alle prisklasser. Så ta med dere gode sko, for her blir mye gåing. I stedet for å bo på hotell er det også veldig hyggelig å leie en moderne leilighet i sentrum. Det blir veldig sosialt og hyggelig når man deler bosted med alle jentene. Dere får også muligheten til å lage en deilig frokost sammen før dere går ut og oppdager byen. Forhåndsbestilling av både lunsj og middager er lurt. Barcelonaekspertene tar seg av dette for vi vet hvor frustrerende det kan være når 10 sulte jenter med lavt blodsukker skal bli enige om hvor dere kan spise. Gåguiding i den gotiske bydelen og i Born er en veldig populær aktivitet, og en fin mulighet til å få med seg litt kultur. Dere kan velge mellom engelskspråklig eller norsk guide.

Utdrikningslag 

Har du fått det ærefulle oppdraget å være forlover i din beste venns bryllup? Det finnes mye spennende man kan gjøre, og vi har merket oss at det er stadig mer populært å feire utdrikningslaget i utlandet. Man vil gjerne gjøre litt stas på han eller hun som skal gifte seg, og et utdrikningslag i en storby som Barcelona vil bli en uforglemmelig opplevelse for hele vennegjengen. Det morsomste er hvis den som skal drikkes ut ikke vet noe på forhånd. Forlover har gjerne ordnet med fri fra jobben og pakket kofferten for hovedpersonen før hun eller han blir ”kidnappet”.

Vel nede i Barcelona hjelper vi dere med et morsomt og hyggelig opphold. Fortell oss litt om interessene til gjengen, hva dere har lyst til å gjøre, og vi tar oss av resten. Budsjett er en viktig faktor når det skal arrangeres utdrikningslag, vi tar hensyn til det, og setter sammen et program som passer for akkurat din gruppe.

I et utdrikningslag burde det ikke være et altfor tett program, det skal være tid til å snakke sammen og kose seg også. Ikke gå for et altfor ambisiøst opplegg, det er bedre med få, men morsomme aktiviteter – det skal være en kosedag der én person får mest oppmerksomhet.

Vi har mange gode ideer, og kan arrangere utdrikningslag for både han og henne.

Her er noen tips;

Rebusløp i sentrum av Barcelona
Tur til vingård eller til en Cava-produsent
Piknik på stranden
Helikoptertur
Båttur med lunsj
En dag på SPA
Prøvekjøring på formel1 banen
Go Cart
Tapas runde med guide
Fallskjermhopping
Ridetur, etc.

Leave a comment