Kick-off, jubileumstur og eventer

Barcelonaekspertene er din aktør på stedet ved planlegging av eventer, kick off og jubileumsturer. Vi organiserer forskjellige events i Barcelona for bedrifter, organisasjoner, idrettslag og private grupper. Vårt team er på plass i Barcelona, kjenner byen godt etter mange år her nede, og er klare til å sette sammen et detaljert program for deres gruppe. Planleggingen skjer i tett oppfølging med våre kunder, slik at vi sammen kan skape et vellykket arrangement. Fortell oss gjerne hvilke type event og venues dere kan tenke dere, og vi vil komme med skreddersydde forslag. Om det er enkle teambuildingsaktiviteter eller kompliserte og store events, så vil vi gjerne bistå dere så akkurat deres begivenhet blir en uforglemmelig opplevelse. Ved å legge jubileet til utlandet gjør at feiringen blir helt spesiell og minnene blir mange. Et event kan være så mangt, et event med jobben, familien, et stort jubileum, bryllup, julebord etc. Skandinaviske bedrifter har lang tradisjon med å arrangere julebord for sine ansatte og samarbeidspartnere – gjerne i følge med sine respektive. Vi ser at flere og flere bedrifter de siste årene velger å holde julebordet sitt i utlandet. Vi kan arrangere julebord for dere i Barcelona med fokus på god mat og god drikke på en hyggelig restaurant. Direkteruter med fly fra Norge gjør reisetiden kort og flere flyselskap gjør prisene konkurransedyktige. Bytt ut akevitten med Cava og start julebordet med cavasmaking, eller hva med et besøk på en nærliggende vingård tidligere på dagen. Vi kan også arrangere en gourmet tapasrunde med guide til lunsj så dere kan bli kjent med de herlige autentiske tapasbarene i det sentrale Barcelona. Mulighetene er mange,
og din gruppe har helt sikkert noen meninger om hva dere ønsker. Noen vil ha et mer tradisjonelt julebord, mens andre ønsker å gjøre  det til en litt mer uformell kveld.

Bryllup i Barcelona
Å gifte seg i utlandet er veldig populært, og hvorfor ikke kombinere festen med storbyferie, sol og bading i Barcelona. Det herlige middelhavsklimaet gir i seg selv en vakker ramme for bryllupsfeiringen.  Selve vielsen blir utført av en norsk sjømannsprest i en dominikarnerkirke sentralt i byen. Barcelonaekspertene vil hjelpe dere med å finne det riktige lokalet for selve selskapet etter vielsen avhengig av hvor mange dere er. Her er det masse å velge i, alt fra gourmetrestauranter, tapasbarer, bankettsaler eller utendørs terrasser.

Velkommen til bryllup, jubileum eller jobbevent i Barcelona!

« Tilbake til toppen