Leiligheter i Barcelona

Hvor skal man bo i Barcelona

Skal du jobbe i Barcelona for en kortere periode, eller kanskje for å ta et spanskkurs? Er oppholdet tidsbegrenset? Å leie en leilighet i Barcelona er noen ganger den beste måten å oppdage den katalanske hovedstaden på, spesielt om oppholdet strekker seg over mer enn 5-6 dager. enten du ønsker å bo i sentrum eller nærme stranden, kan du gjennom vår samarbeidspartner finne et stort utvalg dersom du ønsker å leie en leilighet i Barcelona.

Det finnes et stort tilbud av overnattingsmuligheter uansett om du skal bo i Barcelona 4-5 dager, eller noen uker. Dersom du kommer med kjæresten, med familien, med venner, eller skal på et kort jobbesøk, er leilighet noen ganger den perfekte løsningen. Vår samarbeidspartner har et stort utvalg av leiligheter og tilbyr alt fra luksuriøs innkvartering til en mere rimelig variant.

Så, hvor skal man bo i Barcelona? Det er ingen vits i å bo langt unna de mest interessante severdighetene, restaurantene og barene når du bare har et par dager å utforske byen på. Det er flere koselige bydeler å velge mellom når du skal bo i Barcelona. Enten du ønsker sentrale Las Ramblas, gamlebyen Barrio Gotico, hippe Born, eller populære Eixample med masse restauranter og butikker rett utenfor døren. Vær tidlig ute med din bestilling dersom du ønsker å leie leilighet i Barcelona, spesielt i sommermånedene.

NB! SØKEFELTET FUNGERE KUN DERSOM MAN TILLATER POP-UPS.

Leave a comment