Guidet tur i Barcelona

 

Guiding i Barcelona

Park Guell, Barcelona

Park Guell, Barcelona

Opplev gamlebyen i Barcelona til fots, eller hva med å se byen fra sykkelsetet? Barcelonaekspertene tilbyr blant annet gåguiding, guiding på sykkel, vespa eller egen buss.

Til våre grupper kan vi tilby skandinaviske guider i Barcelona hele året.

Fordelen med å gå med en offisiell guide er at man slipper de lange køene ved museene og Sagrada Familia.

Guidet gåtur

Ønsker du å gå med en norsk guide i Barcelona, anbefaler vi denne spennende og lærerike gåturen hvor du blir kjent med de tre bydelene El Raval, Barrio Gótico og El Borne. På turen vil du blant annet se Plaza Reial, Palau Guell, Macba, La Boqueria, den romerske muren og Santa Maria del Mar (bedre kjent som kirken i boka ”Havets Katedral”).

Det gotiske kvarteret er en av de best bevarte middelalderkvarterene i hele Europa. Bydelen vitner om en rik historie fra perioden da Barcelona var en supermakt i Middelhavsområdet. På denne turen opplever du Barcelonas viktigste historiske monumenter med romerske og gotiske byggverk, det jødiske kvarteret, bykatedralen og mye mer…Du får masse kultur og spennede historier på kort tid!

Varighet ca 2 timer.

Bussguiding i Gaudis fotspor

Parc-Guëll, Barcelona

Parc-Guëll, Barcelona

Vi anbefaler en interessant busstur med egen guide som vil ta deg med på en reise i Gaudís fantastiske verden. Her vil dere se de spesielle og fantasifulle byggene Casa Milá, Casa Batlló og Sagrada Familia før vi avslutter med en spasertur i parken Parc Güell. Gaudís byggverk kjennetegnes av hans tanker om naturlige former, så rette linjer forekommer svært sjelden. Han var også begeistret for middelhavslandenes tradisjon for bruk av mosaikk, og benkene i Parc Güell er et godt eksempel på hans eksperimentelle bruk av denne teknikken. Han ble tidlig påvirket av jugendstil eller art nouveau, som i Spania kalles modernismo.

Varighet ca 4 timer.

Guidet sykkeltur                   

Casa Batllo, Barcelona

Casa Batllo, Barcelona

Se det beste av Barcelona fra sykkelsetet. Under denne turen kombineres kunnskap, mosjon og kultur. Sykkelsightseeing med norsk guide i Barcelona er en morsom aktivitet som passer for vennegjengen og små og større grupper.  Vi tar dere med på en spennende sykkeltur gjennom Barcelonas gater hvor du får sett de viktigste delene av byen. Dette blir garantert en morsom og lærerik opplevelse.

Varighet ca 2- 3 timer.

Tapas-guiding/Rebusløp

Barcelona kan by på et utallig antall tapas restauranter i alle mulige varianter. Hva med å få med seg en liten smakebit fra de mest autentiske barene?

En skandinavisktalende guide tar med gruppen til ulike tapasbarer i det sentrale Barcelona der man blant annet får smake på katalansk, klassisk spansk og baskisk tapas. Dette er en meget populær og hyggelig måte å oppleve Barcleona på.

Dette kan også kombineres med et rebusløp dersom gruppen ønsker å teste ut konkurranseinstinktet. Dette er en aktivitet hvor man oppdager de ulike mysteriene som skjuler seg i denne kulturelle og historiske byen. Hvert lag må oppfylle hvert «oppdrag» for å komme frem til løsningen av den store gåten gjemt i Barcelona!

Andre utflukter

Vi organiserer også utflukter til andre steder utenfor Barcelona med norsk guide. Her er noen forslag:

  • Penedés (vindistrikt)
  • Girona
  • Montserrat
  • Dalí museet i Figueres
  • Tarragona og Sitges

« Tilbake til toppen